Menu

Bestill billett

Bestill billett til Peace Conference Scandinavia med en gang så har du sikret deg plass. I tillegg er det billigere for deg å bestille billett nå enn å gjøre det senere.

Priser

Billettsalget åpner fra og med 2018. Prisen da vil være kr 100,- hvis du bestiller før 1. mars, deretter er prisen kr 120,- og hvis du kjøper billett i døren er prisen kr 150,- per dag. Det er gratis for barn opp til og inkludert 12 år og alle de som ikke er muslimer og ønsker å lære om islam.

Bestill billetter via nett ved å klikke her!

Bestille billetter via mobil

Send meldingen BILLETT DAG1 til 2434 for billett til dag 1.

Send meldingen BILLETT DAG2 til 2434 for billett til dag 2.

Send meldingen BILLETT DAG3 til 2434 for billett til dag 3.

Send meldingen BILLETT ALLE til 2434 for billett til alle dagene.

Beløpet vil komme på mobilregningen din om du har abonnement, eller trekkes fra kontantkortet ditt om du har kontantkort.

Det er mulig å bestille flere billetter fra samme nummer om det skulle være behov. Du vil innen 24timer motta en sms som inneholder bekreftelse på at billetten er kjøpt. Dersom du ikke mottar denne sms-en eller en annen sms som sier at det ikke er mulig for deg å bestille via sms, kan du ta kontakt med oss.

Ta med med billetten du mottar via sms på konferansen, men om du mister den så har vi den i våre registre, så da oppgir du bare mobilnummeret ditt.

Tilbake til toppen

Følg oss på

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert om konferansen?

Close

Følg oss på PCS sin Faccebook-side.

0
Delinger