Menu

Ummah Awards - Nominasjon 2019

Ummah Awards er en pris som deles ut på Peace Conference Scandinavia til unge talentfulle muslimer for å ha bidratt for ummahen og islam i det aktuelle året. Bli med å nominere frem de neste vinnerne!

Hvorfor denne prisen?

Formålet med denne prisen er å verdsette unge muslimer som står på og gjør en kontinuerlig frivillig innsats som er til fordel for den muslimske ummahen og islam. Ofte er det slik at man får heder og ære i konkurranser om verdslige formål, og dette fungerer som en drivkraft for å prestere bedre. Målet med denne prisen er ikke at de som bidrar for ummahen, skal streve for å oppnå prisen. Målet er heller at ummahen skal selv gi prisen til de som fortjener den som en positiv anerkjennelse og inspirasjon for andre ungdommer.

I dagens samfunn blir man presentert en rekke forbilder på hvordan man skal være og hva suksess er. Ummah Awards har til hensikt å kunne gi unge muslimer bedre forbilder enn de man ellers får tilbudt. På denne måten vil flere unge in sha Allah streve for å handle godt og engasjere seg i sunt frivillig arbeid.

Hvem kan motta denne prisen?

Prisen er først og fremst for unge muslimer i Norge som gjennom det siste året har utmerket seg i å gjøre en innsats for islam og den muslimske ummahen. Både menn og kvinner kan motta prisen. Det må gå minst to år hvis en prisvinner skal kunne nomineres på nytt. De følgende punkter vil også vektlegges:

  • Det er positivt hvis man har gjort debut det aktuelle året.
  • Det er positivt hvis bidraget har vært kontinuerlig gjennom hele året.
  • Det er positivt hvis vedkommende er ung og utmerker seg.
  • Det er positivt hvis vedkommende har ofret tid og penger.
  • Det er positivt hvis vedkommende har vist sterkt engasjement og stå på vilje.
  • Det er positivt hvis vedkommendes bidrag sine resultater kan måles.

Hvem utgir prisen?

Prisen utgis av Peace Conference Scandinavia. Vi har en jury bestående av unge engasjerte muslimer som har god kjennskap til det muslimske miljøet i Norge. I tillegg til det tar vi folkets meninger i betraktning ut i fra deres nominasjoner.

Nominasjon

Fyll ut skjemaet under for å nominere den eller de personene som du mener fortjener å vinne Ummah Awards denne gangen. Ta i betraktning de ovennevnte kriteriene når du velger personer.

Fields marked with * are required

 

Tilbake til toppen

Følg oss på

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert om konferansen?

Følg oss på PCS sin Faccebook-side.

0
Delinger